پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

کـیک زبـرا

مواد اولیه :


کـیک زبـرا

 مواد لازم

 تخم‌مرغ:                                            سه عدد

شـیر:                                                یک پیمانه

شکر:                                                یک پیمانه

آرد:                                                  دو پیمــانه

روغن مایع:                                        ۱/۳ پیمانه

بیکــینگ‌پودر:                                     یک قاشق چایخوری

جوش شیرین:                                      یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو:                                        دو قاشق سوپخوری

وانیل:                                               ۱/۴ قاشق چایخوری

 طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن می‌زنیم، سپس روغن مایع را افزوده و بعد شیر را اضافه می‌کنیم. مواد خشک از قبیل آرد، بیکینگ‌پودر و جوش شیرین را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست شود سپس موادمان را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، به یک قسمت کاکائو را اضافه می‌کنیم و به قسمت دیگر یک قاشق سوپخوری آرد می‌افزاییم.

مواد را کاملا (البته جدا جدا) مخلوط می‌کنیم، سپس در کف یک قالب که بهتر است گرد باشد (در مرکز قالب) به اندازه یک ملاقه از مواد ساده ریخته و مجددا از مرکز آن مواد شکلاتی را می‌ریزیم. این کار را آنقدر ادامه می‌دهیم تا همه موادمان (ساده و شکلاتی) تمام شود. توجه به این نکته مهم است که هر دفعه باید مواد را از مرکز دایره بریزیم. بعد از اتمام کار به وسیله یک خلال دندان از مرکز به سمت محیط دایره خطوطی ایجاد می‌کنیم، در واقع برای دایره، شعاع‌های مساوی می‌کشیم که روی این کیک به صورت تارهای عنکبوت می‌شود. بعد کیک را به مدت ۵۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده است، می‌گذاریم و پس از خروج از فر وقتی خنک شد، کیک را از قالب خارج می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top