مواد اولیه :
برنج باسماتی با سیرو صنوبر
این غذا مربوط به کشور پاکستان است و بسیار هم طرفدار دارد.
مواد لازم برای یک نفر
برنج یک پیمانه
کره دو قاشق سوپخوری
پیاز متوسط یک عدد
سیر خرد شده شش حبه
استاک مرغ با سبزیجات دو پیمانه
نمک و فلفل نیمکوب به میزان لازم
گشنیز خرد شده ۱/۴پیمانه
دانه صنوبر۱/۳ پیمانه
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و با سیر در کره تفت میدهیم. برنج را شسته و به همراه استاک به سیر و پیاز افزوده، روی حرارت قرار داده تا حبابهای آب جوش را مشاهده کنیم. کمی نمک و فلفل اضافه کرده، حرارت را ملایم میکنیم. پس از اینکه آب آن کشیده شد، برنج را هم زده و در قابلمه را به همراه دمکنی میبندیم تا حدود ۱۶ دقیقه دم بکشد. در این فاصله دانههای صنوبر را در تابه ریخته و روی حرارت بو میدهیم، پس از اینکه برنج دم کشید، روی آن گشنیز و دانه صنوبر پاشیده و به ظرف ســرو منتقل مینماییم.
نکته:
میتوان به جای دانه صنوبر از بادام زمینی استفاده نمود.
میتوانید برنج را در ظرف سرو کشیده، سپس روی آن گشنیز و دانه صنوبر بپاشید.