چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

آبگوشت تبریزی ( دیزی سنگی )

)

مواد لازم برای (۶-۵ نفر):
گوشت گوسفندی با استخوان =۱ کیلو
دنبه= ۳۰۰ گرم
لپه =یک فنجان سرخالی
پیاز متوسط =یک عدد
مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی= یک فنجان
رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی= ۵ عدد
نمک و فلفل =به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت و دنبه را پس از شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را با ۴ لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید. در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
نان سنگک،پیاز، ،دوغ،سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top