جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

آب‌نبات شانسی

مواد اولیه :

  • شکر یک پیمانه
  • خرما ۱۵ عدد
  • گردو پنج عدد
  • سیخ‌چوبی پنج عدد

طرز تهیه:

شکر را درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا حدی که شکر به مایع تبدیل شود. در این موقع خرماها را که هسته گرفته‌ایم، له کرده و به صورت توپی درمی‌آوریم. سیخ چوبی را از وسط به دو نیم کرده و از وسط توپ خرمایی رد می‌کنیم. یک گردوی نصفه را سر سیخ چوبی وصل کرده سیخ حاوی خرما و گردو را به شکر حرارت دیده آغشته می‌کنیم و روی طرف چرب شده می‌گذاریم تا سرد شود.

نکته:

برای آن که مواد از روی سیخ‌ها نیفتند، می‌توانیم از گردو استفاده ‌کنیم

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top