- شکر یک پیمانه
- خرما ۱۵ عدد
- گردو پنج عدد
- سیخچوبی پنج عدد
طرز تهیه:
شکر را درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا حدی که شکر به مایع تبدیل شود. در این موقع خرماها را که هسته گرفتهایم، له کرده و به صورت توپی درمیآوریم. سیخ چوبی را از وسط به دو نیم کرده و از وسط توپ خرمایی رد میکنیم. یک گردوی نصفه را سر سیخ چوبی وصل کرده سیخ حاوی خرما و گردو را به شکر حرارت دیده آغشته میکنیم و روی طرف چرب شده میگذاریم تا سرد شود.
نکته:
برای آن که مواد از روی سیخها نیفتند، میتوانیم از گردو استفاده کنیم