- آب یک پیمانه
- شکر یک پیمانه
- پوستپرتقال و لیموترش قالبزده دو پیمانه
طرز تهیه:
پوست پرتقال و لیموترش را با قالبهای شیرینی مثل؛ گل و ستاره قالب میزنیم سپس در یک قابلمه آب ریخته و پوستها را در آن میجوشانیم و آبش را خالی میکنیم تا تلخی آن گرفته شود. بعد از سه دفعه آب در همان قابلمه ریخته و شکر را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا پوستها مانند؛ مربا بپزد و دیگر آبی نداشته باشد. آنگاه در آبکش ریخته تا تمامی آب آن گرفته و خشک شود. این پوستهای پرتقال و لیموترش برای خوردن چای در عصرها بسیار مناسب است.