شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

آشنایی با خواص زنجبیل

وحیدی راد، متخصص تغذیه گفت: زنجبیل نوعی گیاه زیر زمینی است که بخشی از ساقه آن زیر زمین رشد کرده و ریشه دار می‌شود. وی گفت: این گیاه در درمان بیماری‌هایی چون سرگیجه، تعریق و تهوع، گلو درد و سردرد و برخی از دردهای التهابی موثر است.

خواص زنجبیل

خواص زنجبیل

این گیاه دارای خاصیت نیرو بخشی بوده و باعث کاهش خستگی و افسردگی در افراد می‌شود. مصرف بی رویه و زیاد این گیاه عوارضی دارد و روی بیمارانی که مستعد خون ریزی معده و دارای سنگ کلیه و صفرا هستند تاثیرات نامطلوبی خواهد داشت.

این گیاه دارویی می‌توانند قاعدگی‌های نامنظم را کنترل کند، پوست بیماران پوستی را شفاف و لطیف می‌کند و همچنین سائیده شده آن روی تاول‌ها، آبسه دست و پا و زخم‌ها بسیار مفید است. یکی از مهمترین خواص زنجبیل درمان سرماخوردگی‌های بسیار شدید به علت گرم و خشک بودن این گیاه است.

وحیدی راد تاکید کرد: نباید بیشتر از ۲ تا ۳ گرم در روز زنجبیل مصرف کرد و می‌توان از نان‌ها و مواد غذایی که دارای زنجبیل هستند نیز استفاده کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top