یکشنبه , ۲۲ فروردین ۱۴۰۰

آش جــو * مخصــوص افطــار *

 

موادلازم:
جو= ۱۰۰ گرم
نخود= ۷۰ گرم
لوبیا= ۷۰ گرم
برنج= ۲ ق غ
عدس= ۷۰ گرم
سبزی آش= (تره ، جعفری، گشنیز، اسفناج ، شوید) ۵۰۰ گرم
پیاز داغ= ۲ ق س
سیر= ۲ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا= به میزان لازم
کشک= ۱۰۰ گرم
عصاره قلم =۱ پ

ابتدا جو و برنج را در ظرفی کاملاً می پزیم، سپس نخود و لوبیا را نیز در ظرفی دیگر پخته و عدس را نیز می پزیم بعد آنها را با هم ترکیب نموده سبزی و عصاره قلم و سیر رنده شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم کاملاً جا افتاده شود در این فاصله ۳/۲ از پیاز داغ را نیز داخل آش ریخته و بعد از آنکه کاملاً پخته و جا افتاده شد (در این بین باید کاملاً هم زده شود که ته نگیرد) داخل ظرف ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top