سیرابی یک دست
نخود و لوبیا چیتی یک پیمانه
پیاز متوسط یک عدد
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
نعنا داغ یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
ترخینه دوغ دو قالبسبزی آش یک کیلوگرم
سیر دو حبه
نمکبه میزان لازم
طرز تهیه
سیرابی را به صورت مربعهای ۴×۴ برش زده و همراه حبوبات، سیر و پیاز خلالی خرده شده میگذاریم تا بپزند. ترخینه را از دو ساعت قبل خیس کرده و جداگانه میپزیم. وقتی ترخینه پخته شد، سبزی آش خرد شده را اضافه میکنیم. پس از نیم پز شدن سبزی، مخلوط سیرابی، حبوبات، پیاز و نعنا داغ، زردچوبه و نمک را افزوده و میگذاریم تا آش کاملا جا بیفتد. این آش حدود دو ساعت طول میکشد تا جا بیفتد.
نکــته:
زمان پخت ترخینه دوغ، به دلیل داشتن دوغ کمی طولانی میباشد.