یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

آلبالو پلو

 

 

زینا فیضلی

 

 

مواد لازم برای ۴_۵:
برنج= ۴پیمانه
آلبالو= ۱ پیمانه
مرغ=نصف سینه کامل
شکر= نصف پیمانه
پیاز= ۱عدد
روغن= دوقاشق غذا خوری
کره =۵۰ گرم
طرز تهیه:
مرغ رو با پیاز ونمک وزرد چوبه آبپز کنید ووقتی که کاملا پخته شد به صورت دلخواه خرد کنید.
هسته آلبالو رو بگیرید وبا شکر بزارید بپزه (می تونید از مربای آلبالو هم استفاده کنید )مقدار شکر هم بستگی داره به ذائقه تون .اگرغذاهای شیرین رو دوست دارید مقدار بیشتری شکر اضافه کنید .برنج رو آبکش کنید ویه کم روغن کف قابلمه بریزید (می تونید برای ته دیگ نون یا سیب زمینی استفاده کنید )برنج و آلبالو ومرغ خرد شده رودر سه مرحله اضافه کنید .کره رو به چند قسمت تقسیم کنید وروی برنج بچینید وبزارید حدود یک ساعت پلو دم بکشه .

اگر دوست داشتین می تونید برای تزئین از خلال پسته وبادام استفاده کنید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top