پنج شنبه , ۳ مهر ۱۳۹۹

آموزش انواع ژامبون بهداشتی در منزل

مواد لازم:
مرغ درسته= ۱ عدد متوسط
آب پیاز =۱ پیمانه
سیر له شده= ۲ حبه
جوز هندی= یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )
زنجفیل= ۱ قاشق چای خوری
نمک= ۱ قاشق چای خوری
پودرتخم گشنیز= یک دوم قاشق چای خوری
هویج= ۳ عدد متوسط
پیاز حلقه شده= ۲ عدد متوسط
آب= ۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید.
مرغ بی استخوان را ۲۴ ساعت در آب، پیاز، سیر له شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنید و با نخ ببندید.
در کف ماهی تابه، حلقه های هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.
بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top