مواد اولیه :
- میخک ۱۰ عدد
- دارچین دو قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه هفت گرم
- هل سبز ۴۰ گرم
- زیره سیاه ۹ گرم
- دانه فلفل سیاه ۷۵ گرم
- هل سیاه ۷۵ گرم
- تخم گشنیز سه گرم
ادویه گرامماسالا
طرز تهیه:
ادویه گرام ماسالا نوعی ادویه مخصوص و اصیل هندی است. در هند ترکیبات گوناگونی از ادویههای مختلف وجود دارد و همه آنها ماسالا نامیده میشود و هر غذا به نام خود ماسالای مخصوص دارد. گرام ماسالا یکی از معروفترین ادویههاست که در اکثر غذاها کاربرد دارد. طرز تهیه این ادویه بسیار ساده است. ابتدا همه مواد را پودر کرده سپس آن را الک میکنیم. بعد گرام ماسالا را در یک شیشه در بسته ریخته و آن را نگهداری میکنیم