
مواد لازم:
گوجهفرنگی= چهار عدد
نمک و فلفل =به میزان لازم
خرده نان جو= ۲/۳ پیمانه
پیاز خردشده= یک عدد
سیر خردشده= سه حبه
قارچ خردشده= یک پیمانه
جعفری =یک قاشق سوپخوری
بادام نصفشده= هشت عدد
زیتون =هشت عدد
پنیر پیتزا= ۱۵ گرم
طرزتهیه:
ابتدا سر گوجهفرنگی را برش عرضی زده و کمی از گوشت آن را در آورده در ظرفی بریزید. خرده نانها را با پیاز، گوشت گوجهفرنگی، سیر، قارچ، بادام، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده، درون گوجهفرنگی بریزید، کمی پنیر پیتزا روی هر قطعه گوجهفرنگی قرار دهید و ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید تا کمی قهوهای شود هر گوجهفرنگی را با یک زیتون تزئین کنید.