دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

استامبولی پلو مخصوص

مواد لازم:
برنج= برای۲ نفر
گوشت چرخ کرده= ۳۰۰ گرم
لوبیا سبز= نیم کیلو
پیاز= ۳عدد
سیر= ۱ حبه
سیب زمینی= ۲ عدد متوسط
رب گوجه= ۲ قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده= ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج رو بشورین و با یه مقدار نمک بذارین خیس بخوره.
حالا برنج رو بپزین و بعد آبکش کنین همیشه یادتون باشه که هر وقت پلوهای مخلوط درست میکنین برنج رو کمی خشک تر بردارین یعنی برنج خیلی نباید بپزه.
لوبیا سبز رو که به اندازه بند انگشت خرد کردین بشورین و با یه مقدار آب با شعله کم بپزین.
پیاز ها رو خلالی وتو روغن سرخ کنین وبعد گوشت چرخ کرده رو بریزین و تفت بدین وبعد سیر رو رنده ریز بزنین و به گوشت و پیاز اضافه کنین سپس لوبیا سبز پخته شده ، رب گوجه ، نمک ، فلفل و زردچوبه رو هم بریزین و بعد از یکی دو دقیقه زیر غذا رو خاموش کنین.
ته دیگ کمی روغن و زعفران آبکرده بریزین و بعد سیب زمینی ها رو ورقه ورقه کنین و کف دیگ بچینین.
حالا تو یه ظرف گود برنج آبکش شده رو با مواد خوب مخلوط کنین و توی دیگ روی سیب زمینی ها بریزین و دم کنین. ابتدا شعله رو زیاد کنین و هر وقت که برنج بخار کرد زعفران آبکرده رو بریزین و شعله رو کم کنین.
(البته اگه دوست داشتین می تونین یه لایه برنج و یه لایه مواد و همینطور تا آخر ادامه بدین تا مواد و برنج هر دو تمام شن )
حالا استانبولی پلو رو تو ظرف بکشین و با ماست چکیده میل کنین

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top