سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

استیک با سس کره و لیمو

* استیک گوشت ۶۰۰ گرم
* کنسرو نخود و آب لیمو ترش از هر کدام ۱/۳فنجان
* کره ۶۰ گرم
* پیاز داغ و قارچ برای تزئین و نمک به میزان لازم

طرز تهیه :
استیک*ها را که از بیرون تهیه کرده*اید برش*های خیلی نازک زده آنها را در تابه با ۳۰ گرم کره سرخ کنید هر دو طرف استیک که به رنگ قهوه*ای در آمد ۳۰ گرم دیگر کره را آب کرده با لیموترش و نخود مخلوط کرده و روی استیک*ها بریزید.
توصیه*های سرآشپز:

اگر از لیموترش تازه استفاده کنید می*توانید دو یا سه حلقه بسیار باریک از پوست آن را هم به سس کره و لیموترش اضافه نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top