پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

استیک زبان با سس قارچ

مواد لازم برای ۳ نفر:
زبان گوساله کوچک=۱عدد
برگ بو=۱عدد
سیر=۱عدد
پیاز=۱عدد کوچک
هویج=۱عدد کوچک
کرفس=نصف یک شاخه کوچک
آب و نمک=به میزان لازم
مواد لازم سس قارچ:
قارچ=۱بسته
آب لیمو=۱قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=۱-۲قاشق سوپخوری
کره یا روغن=۵۰گرم
عصاره زبان (حاصل از پخت زبان)=۱تایک و نیم پیمانه
سس فلفل=۱قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای قرمز(خلالی خرد شده)=یک هشتم عدد
طرز تهیه:
زبان راشسته زواید آن را بگیرید .سپس آن را لوله کرده و به وسیله یک رشته ضخیم ببندید ودر قابلمه قرارش دهید.آب به اندازه ای که لازم است و نیز سبزیجات را اضافه کرده و بگذارید تا حدود ۳تا۴ ساعت با حرارت کم بپزد .در آخر نمک را افزوده بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید .زبان را از عصاره اش جدا کرده و بگذارید تا کمی خنک شود ،سپس پوستش را گرفته و رشته را از دورش جدا سازید .زبان را در سه حلقه برش زده و هرحلقه را در کره یا روغن ،تفت مختصری داده از تابه در آورده و کنار بگذارید.
در همان تابه قارچ را با آب لیمو تفت دهید.سپس رب گوجه و سس فلفل را افزوده ،یک تفت دیگر داده عصاره زبان را اضافه کنید.پس از چند جوش حرارت را خاموش کرده،خلال های نازک و بلند فلفل دلمه ای را بیفزایید .زبان را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن سس بریزید.گوارای وجود!

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top