پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

استیک با پنیر

مواد لازم:
استیک گوشت گوساله= دو تکه
پیاز = یک عدد
نمک= مقداری
پنیر ورقه ای=به مقدار لازم
روغن زیتون= مقداری
نان باگت
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
در ماهیتابه روغن زیتون بریزید. اجاق را روشن و زیر اجاق را کم کنید.
روغن که داغ شد، استیک ها را در آن سرخ کنید.
وقتی یک سمت آن سرخ شد، به کمک چاقو یا کفگیرک آن را به صورت نوارهای باریک برش دهید سپس پیاز را همراه با گوشت تفت دهید.
کمی به آن نمک بزنید.
وقتی که پیاز کاملا طلایی شد، مواد را یک سمت جمع کنیدو روی آن پنیر بگذارید.
نون باگت را آماده کنیدو وقتی پنیر کمی ذوب شد آن را درون نان باگت بگذارید.
همراه با مایونز و کچاب سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top