پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

استیک دسته دار

 

زهرا یوسفی

مواد ‌لازم :

گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده= ۲ تکه (۲۵۰ گرم)
سویا سس=۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون=۲ قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی خرد شده =۱عدد
پیازچه خرد شده=۱۰۰ گرم
نخود پخته =۵۰ گرم
نمک و فلفل =به میزان لازم
نعناع =به میزان لازم
روش تهیه:

گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار کرده و به مدت ۳- ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.

سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.

پیازچه و گوجه‌فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.

نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top