یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

استیک شیر ماهی

مواد لازم:
شیر ماهی= ۸۰۰ گرم
سرکه= چهار قاشق غذاخوری
روغن =نصف پیمانه
زنجبیل تازه رنده‌شده= دو سانتی‌متر
نمک و فلفل =به میزان لازم
زعفران دم‌کرده و آبلیمو =از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده =یک عدد
طرز تهیه:
شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
نکته:
می‌توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top