چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

استیک پارمیجانا

مواد لازم:
گوشت فیله گوساله=۴ برش نازک
آرد=مقداری برای غلظت
آرد سوخاری=مقداری برای غلظت
کره=۳۰ گرم
روغن=۶۰ میلی لیتر
سس گوجه فرنگی=۱۰۰ گرم
پنیر پارمیزان=۵۰ گرم
پنیر موتزارلا=۷۵ گرم
تخم مرغ زده شده=۱ عدد
نمک و فلفل=به میزان دلخواه
طرز تهیه:
آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه می ریزیم. گوشت ها را ابتدا در آرد سفید،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و به مدت یک ساعت در ظرفی داخل یخچال قرار می دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را نمک و فلفل زده و در آن سرخ می کنیم(باید هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود).
بعد گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و یک قاشق سس گوجه فرنگی روی آن می ریزیم. سپس از مخلوط هر دو پنیر روی آن ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا طلایی شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top