سه شنبه , ۴ آذر ۱۳۹۹

استیک گریل شده با سس تایلندی

مواد لازم (برای ۶ نفر):
سویاسس= نصف فنجان
آبلبمو تازه= نصف فنجان
کره =۲ ق سوپ خوری
شکر= ۱ ق سوپ خوری
پودر کاری= ۱ ق سوپ خوری
سیررنده شده= ۳ حبه
فلفل قرمز رنده شده= ۱ عدد
گوشت راسته مخصوص استیک ۸۰۰= گرم
طرز تهیه :
در یک ظرف سویا سس ، آبلیمو ، کره ، شکر ، پودر کاری ، سیر و فلفل را با هم مخلوط تا یک سس بدست آید . گوشت های استیکی را در یک ظرف بزرگ ریخته وسس را روی آن ریخته و به مدت ۴ ساعت تا یک روز در یخچال قرار داده سپس ظرف حاوی استیک را از یخچال درآورده تا به دما محیط برسد سس را در یک تابه ریخته وحدود ۲-۳ دقیقه روی شعله گاز میگذاریم تا به جوش بیاید . فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد داغ کرده و استیکها را به سس آغشته و داخل فر میگذاریم و هر طرف استیک را بین ۸ تا ۱۰ دقیقه گریل میکنیم سپس آنها را در یک ظرف ریخته و ۵-۷ دقیقه کنار بگذارید وقتی استیکها کمی خنک شدبه قطعات کوچکتر برش میزنیم و در صورت تمایل با برنج یا نودل سرو میشود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top