یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

اسلایس پستــه و نارگیل

مواد اولیه :


  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر نصف پیمانه
  • پودر نارگیل و آرد از هر کدام یک پیمانه

 

طرز تهیه:

مواد لایه اول را با هم مخلوط کرده و کف قالب ۲۳ سانتی‌متری پهن کنید و قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

مواد لایه دوم را با هم مخلوط و روی لایه اول پهن کرده و قالب را مجددا به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر اجازه  دهید خنک شود. سپس برش بزنید.

 مواد لازم لایه دوم:

 تخم‌مرغ                                                                                                                                                                                                 دو عدد

 شکر                                                                                                                                                                                                  ۳/۴پیمانه

 پودرنارگیل                                                                                                                                                                                                 یک پیمانه

 پسته خردشده                                                                                                                                                                                                 نصف پیمانه

نکته:

 این شیرینی را در ظرف در بسته نگهداری کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top