مواد اولیه :
- کره ۱۰۰ گرم
- شکر نصف پیمانه
- پودر نارگیل و آرد از هر کدام یک پیمانه
طرز تهیه:
مواد لایه اول را با هم مخلوط کرده و کف قالب ۲۳ سانتیمتری پهن کنید و قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مواد لایه دوم را با هم مخلوط و روی لایه اول پهن کرده و قالب را مجددا به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید خنک شود. سپس برش بزنید.
مواد لازم لایه دوم:
تخممرغ دو عدد
شکر ۳/۴پیمانه
پودرنارگیل یک پیمانه
پسته خردشده نصف پیمانه
نکته:
این شیرینی را در ظرف در بسته نگهداری کنید.