سه شنبه , ۲۹ مهر ۱۳۹۹

اسپاگتی جزیره سیسیل

مواد لازم :
سیب زمینی= ۲۵۰ گرم
کره= ۲ قاشق سوپخوری
سیر =۲ عدد
گوشت گوسفند= ۱۰۰ گرم
قارچ= ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده= ۱ قاشق سوپخوری
ماهی کولی= ۴ عدد
زیتون سبز= ۱۲ عدد
پیاز داغ عسلی= ۴۰۰ گرم
روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا= ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوطش کنیدآنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آنرا هم بزنید و مخلوط فوق تاذکر را رویش بریزیدمطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top