
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): ۵۰۰ گرم
قارچ: ۵۰۰ گرم
پنیر موتزارلا: ۲۵۰ گرم
کره یا مارگارین: ۶۰ گرم
آرد گندم: ۴۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۰۰گرم
شیر: ۱۲۵ میلیلیتر
پیاز: دو عدد متوسط
تخممرغ: یک تا دو عدد
رب گوجهفرنگی: یک قاشق سوپخوری
شکر: دو قاشق سوپخوری
نمک برای خمیر: یک قاشق چایخوری
مایهی خمیر: دو قاشق چایخوری
بهبوددهنده: یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
* ابتدا مایهی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
* روغن مایع و تخممرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.
* آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیردرست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و درظرف قرار دهید؛ درظرف را با دستمال حولهای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و به صورت مستطیل ۱۰ در۲۰ درآورید.
* مواد گوشتی را آماده نمایید. پیازرنده شده را به مدت ۴ دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.
* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایهی دیگر خمیر بپوشانید.
* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
* سپس به مدت ۲۰ دقیقه در طبقهی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد تا ۲۰۰ درجه و یا ۴۰۰ درجهی فارنهایت قرار دهید.
* میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، ژامبون، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.