سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

الویه با بادمجان

مواد اولیه :


  • بادنجان تنوری و پوست گرفته شده یک کیلو
  • خیارشور نگینی خرد شده نیم کیلو
  • سیر یک حبه
  • سس مایونز یک پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گوجه‌فرنگی و خیارشور حلقه‌ای برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا بادنجان‌ها را تنوری کرده و پوست بگیرید و روی تخته ساطوری کنید. سپس درون یک ظرف ریخته و خیارشور نگینی شده را به آن اضافه کنید. سیر را رنده کرده و با بادنجان و خیارشور مخلوط کنید و در آخر سس مایونز را به آن اضافه کرده و  خوب هم ‌زنید، برای تزئین می‌توانید از حلقه‌های خیارشور و گوجه‌فرنگی استفاده کنید. در ضمن این سالاد سرد میل می‌شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top