مواد اولیه :
- بادنجان تنوری و پوست گرفته شده یک کیلو
- خیارشور نگینی خرد شده نیم کیلو
- سیر یک حبه
- سس مایونز یک پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- گوجهفرنگی و خیارشور حلقهای برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادنجانها را تنوری کرده و پوست بگیرید و روی تخته ساطوری کنید. سپس درون یک ظرف ریخته و خیارشور نگینی شده را به آن اضافه کنید. سیر را رنده کرده و با بادنجان و خیارشور مخلوط کنید و در آخر سس مایونز را به آن اضافه کرده و خوب هم زنید، برای تزئین میتوانید از حلقههای خیارشور و گوجهفرنگی استفاده کنید. در ضمن این سالاد سرد میل میشود.