شنبه , ۲۴ مهر ۱۴۰۰

املت ایتالیایی

 

مواد لازم:
قارچ خرد شده = یک پیمانه
کدو خرد شده =یک پیمانه <
کره یا مارگارین = ۳ قاشق غذاخوری
آب= ۳ قاشق غذاخوری
تخم‌ مرغ = ۴ عدد
نمک = یک چهارم قاشق چای ‌خوری
طرز تهیه: * ۲ قاشق غذاخوری کره را در تابه ‌ای ذوب کرده و قارچ‌ و کدو‌ها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند. * قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top