جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

بادام زمینی عسلی

مواد اولیه :

  • بادام زمینی و شکر هر کدام یک پیمانه
  • روغن یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ماندگاری این شیرینی در جای خنک و خشک بیش از شش ماه است. شکر را درون یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم مدام هم می‌‌زنیم. هر دو پوست بادام زمینی را گرفته و از وسط جدا می‌کنیم. هنگامی که شکر در تابه ذوب شد بادام زمینی را روی آن می‌ریزیم. پس از این‌که بادام‌ها آغشته به شکر شدند مواد را روی سینی فلزی که از قبل چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و برش می‌‌زنیم. ضخامت آن باید کمتر از نیم سانتی‌متر باشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top