مواد اولیه :
- برنج دو پیمانه
- مرغ ۲۵۰ گرم
- بادنجان دو عدد
- پیاز متوسط دو عدد
- زرده تخممرغ دو عدد
- زرشک پلویی پنج قاشق غذاخوری
- ماست پنج قاشق غذاخوری
- شکر دو قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۱۰۰ گرم
- سیبزمینی دو عدد
- زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت میدهیم. مرغ را با آب میپزیم و آن را تکه تکه کرده و استخوانهایش را میگیریم.
سپس، بادنجان و سیبزمینی را بعد از پوست کندن حلقهحلقه بریده و در روغن مایع سرخ میکنیم و زرشک را با شکر تفت میدهیم. زعفران را با آب گرم مخلوط کرده و در یک ظرف دردار ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا خوب رنگ بگیرد.
برنج را آبکش کرده زرده تخممرغ، ماست و کمی زعفران را مخلوط میکنیم و ته قابلمه میریزیم و بادنجانها را روی آن چیده، سپس مرغ تکهتکه شده را روی بادنجان میگذاریم و زرشک را نیز با پیاز داغ مخلوط کرده روی آنها میپاشیم و مابقی برنج را روی مخلوط ریخته و سطح برنج را صاف کرده و مابقی زعفران و روغن را روی آن میریزیم، حالا غذای ما حاضر است.