جمعه , ۲۸ خرداد ۱۴۰۰

بادمجان پلو قالبی

مواد اولیه :

  • برنج دو پیمانه
  • مرغ ۲۵۰ گرم
  • بادنجان دو عدد
  • پیاز متوسط دو عدد
  • زرده تخم‌مرغ دو عدد
  • زرشک پلویی پنج قاشق غذاخوری
  • ماست پنج قاشق غذاخوری
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی دو عدد
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت می‌دهیم. مرغ را با آب می‌پزیم و آن را تکه تکه کرده و استخوان‌هایش را می‌گیریم.

سپس، بادنجان و سیب‌زمینی را بعد از پوست کندن حلقه‌حلقه بریده و در روغن مایع سرخ می‌کنیم و زرشک را با شکر تفت می‌دهیم. زعفران را با آب گرم مخلوط کرده و در یک ظرف دردار ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم تا خوب رنگ بگیرد.

برنج را آبکش کرده زرده تخم‌مرغ، ماست و کمی زعفران را مخلوط می‌کنیم و ته قابلمه می‌ریزیم و بادنجان‌ها را روی آن چیده، سپس مرغ تکه‌تکه شده را روی بادنجان می‌گذاریم و زرشک را نیز با پیاز داغ مخلوط کرده روی آنها می‌پاشیم و مابقی برنج را روی مخلوط ریخته و سطح برنج را صاف کرده و مابقی زعفران و روغن را روی آن می‌ریزیم، حالا غذای ما حاضر است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top