مواد اولیه :
- برنج یک کیلوگرم
- بادنجان حلقه شده یک کیلوگرم
- پیاز سرخشده یک پیمانه
- گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
- گوجهفرنگی حلقهشده دو پیمانه یا پنج عدد
- رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
- روغن نصف پیمانه
- نمک، ادویه و زردچوبه به میزان لازم
انرژی کل این پلو ۴۰۹۰ کیلوکالری
طرز تهیه:
بادنجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم سپس با پیاز داغ و کمی گوجهفرنگی، گوشت تفت میدهیم. میتوانیم به همان گوشت سرخشده، رب گوجهفرنگی را هم اضافه کنیم سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادنجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم. (غذای محلی روستای یرک اطراف قزوین)