شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

بادمجان پلو

مواد اولیه :

  • برنج یک کیلوگرم
  • بادنجان حلقه شده یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ‌شده یک پیمانه
  • گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
  • گوجه‌فرنگی حلقه‌شده دو پیمانه یا پنج عدد
  • رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • روغن نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه به میزان لازم

انرژی کل این پلو       ۴۰۹۰ کیلوکالری

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌فرنگی، گوشت تفت می‌دهیم. می‌توانیم به همان گوشت سر‌خ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنیم سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادنجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم. (غذای محلی روستای یرک اطراف قزوین)

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top