چهارشنبه , ۳۱ شهریور ۱۴۰۰

بادنجان پلو

بادنجان پلو از غذاهای محلی روستایی نزدیک قزوین می باشد به نام یرک
مواد لازم:
برنج =یک کیلوگرم
بادنجان حلقه شده= یک کیلوگرم
پیاز سرخ‌شده =یک پیمانه
گوشت چرخ‌کرده= ۵۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی حلقه‌شده= دو پیمانه یا پنج عدد
رب گوجه‌فرنگی= دو قاشق غذاخوری
روغن= نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه= به میزان لازم
طرز تهیه:
بادنجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌فرنگی، گوشت تفت می‌دهیم. می‌توانیم به همان گوشت سر‌خ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنیم سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادنجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top