شنبه , ۱۵ آذر ۱۳۹۹

باقالی پلو با ماهیچه

مواد لازم:
برنج ایرانی=۱۰۰۰گرم
ماهیچه گوسفندی=۵۰۰ گرم
شوید خشک=۳۰۰ گرم
باقلا سبز ایرانی=۴۰۰ گرم
پیاز سرخ شده=۱۱۰۰ گرم
زعفران=۱ قاشق چای خوری
روغن هسته انگور=۱ فنجان
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ برنج را بشویید وبه مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید.
۲. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.
۳. ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
۴. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
۵. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید.
۶. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. ۷. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید.
۸. ۱/۴ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید.
۹. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید.
۱۰. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top