سه شنبه , ۲۹ مهر ۱۳۹۹

باقالی پلو با ماهیچه و گردن

مواد لازم:
ماهیچه گوسفند
پیازداغ
گردن گوسفند
زعفران دم کرده
طرز تهیه:
در دو قابلمه جداگانه پیازداغ درست می کنیم و زردچوبه می زنیم. سبک که شد، توی یه قابلمه ماهیچه­های تکه شده و توی یه قابلمه دیگه گردن خرد شده می­ریزیم. ( منظور گوشت گردن گوسفند گردن خرد می باشد!) کمی تفت می­ دهیم و آب می­ریزیم و اجازه می­دیم که بپزه. بعضی­ها پیاز داغ درست نمی­کنند و همین طوری توی قابلمه می­اندازند که بپزه و پیاز درسته توش می­ریزند. به نظر من بهتره کمی تفتش بدیم. اینجوری مزه­اش خیلی بهتره. زعفرون که حسابی دم کشید، اضافه­ش می کنیم. من حدود سه تا چهار ساعت برای پخت در نظر می­گیرم. زیر قابلمه­ها رو کم می­کنم که حسابی مغز پخت بشه. البته با این زمان،‌ علاوه بر مغز پخت، « روح پخت» هم می­شه!

باقلاپلو هم که دیگه معرف حضورتون هست…
وقتی خواستیم غدا رو بکشیم، چیدنش دیگه بستگی به نظر شما داره. ولی من ترجیح می­دم گوشتها و ماهیچه­ها زیر برنج مدفون باشه!
پس اول گوشت­ها رو کف دیس می­چینیم، بعد برنج رو روش می­کشیم.
پلوی زعفرونی هم حتماً روش بکشید!

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top