سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

باقلوای ارمنی

مواد اولیه :

  • خمیر فیلو ۴۵۰ گرم
  • کره یک و نیم پیمانه
  • مواد لازم میانی:
  • گردو ریز خردشده ۴۵۰ گرم
  • دارچین یک قاشق سوپخوری
  • پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری
  • شکر ریز پیمانه
  • مواد لازم شربت:
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • آب پیمانه
  • میخک شش عدد
  • آب لیموترش چهار قاشق سوپخوری

طرز تهیه شربت:

آب، شکر و میخک را روی حرارت قرار داده تاشکر حل شود سپس آب لیمو را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

طرز تهیه مواد میانی:

تمام مواد را در کاسه‌ای با هم مخلوط می‌کنیم.

طرز تهیه باقلوا:

باقلوای یزد و قزوین را تقریبا همه ما ایرانی‌ها چشیده‌ایم که عمدتا با مغز‌های بادام، پسته و عطر هل تهیه می‌شوند. در ارمنستان داخل باقلوا را با گردو پر کرده و از میخک برای عطر و طعم آن استفاده می‌کنند. قالب باقلوا با دیواره کوتاه ۴۵ × ۳۳ را با کره چرب کرده و دو لایه خمیر فیلو را در قالب پهن می‌کنیم طوری که دیواره را پوشانده و کمی از آن آویزان باشد. روی خمیر را با برس کره می‌مالیم و دو لایه دیگر خمیر پهن می‌کنیم این کار را سه بار دیگر تکرار می‌کنیم تا این‌که ۱۰ لایه خمیر روی هم قرار گیرد. مواد میانی را روی خمیر پاشیده و با پشت قاشق پرس می‌کنیم دوباره دو لایه خمیر روی آن پهن کرده و با برس کره می‌مالیم درست مثل طبقه زیرین کار را تکرار می‌کنیم تا ۱۰ ورق تمام شود اما بر روی لایه آخر کره نمی‌زنیم. اضافی خمیر را با قیچی از اطراف گرفته و باقلوا را با چاقوی تیز به صورت لوزی می‌بریم حالا باقی کره آب شده را روی باقلوا به صورت یکنواخت با قاشق می‌ریزیم. باقلوا را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم تا روی آن طلایی شود. شربت سرد را پس از خارج کردن باقلوای داغ از فر روی آن ریخته و صبر می‌کنیم تا شربت کاملا جذب باقلوا شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top