پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

باقلوا ترش

مواد اولیه :


آب انار                                                                                                                                 یک پیمانه

انار دانه شده                                                                                          ۴/۱پیمانه

شکر ۴/۱پیمانه

لواشک سه بسته

گلپر یک قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

طرز تهیه

آب انار را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا کمی غلیظ شود. شکر را به آن اضافه کرده تا مانند رب انار سفت شود. در مرحله آخر انار دانه شده را در رب تفت داده و از روی حرارت بر می‌داریم و به آن نمک و گلپر می‌زنیم. لواشک‌ها را به ابعاد ۱۰×۱۰ سانتی‌متر برش زده، یک قاشق چایخوری از مواد را وسط آن می‌‌ریزیم و مثل گل لبه‌های آن را جمع کرده و با نخ آشپزی آن را می‌بندیم، سپس باقلوا را داخل یخچال می‌گذاریم تا سفت شده و شکل بگیرید. موقع پذیرایی نخ دور آن را باز می‌کنیم.


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top