مواد اولیه :
تخممرغ یک عدد
کره ۳۰ گرم
شیر نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بیکینگپودر یک و نیم قاشق چایخوری
سرکه یک قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر قند یک قاشق سوپخوری
آرد و گردو به میزان لازم
طرز تهیه
کره را همراه تخممرغ میزنیم. ماست، شیر، روغن مایع و سرکه را اضافه میکنیم، سپس مخلوط آرد، بیکینگپودر، پودر قند و نمک را کمکم میافزاییم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. خمیر را به شکل مستطیلی بزرگ باز نموده و روی آن را کاملا با کره آب شده، چرب کرده و از یک طرف آن را رول مینماییم، سپس برش زده و داخل هر کدام نصف گردو گذاشته و روی هم میبندیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از یک ربع قبل گرم کردهایم، قرار میدهیم تا طلایی شود.
مواد لازم برای شربت
شکر دو پیمانه
آب دو پیمانه
لیموترش یک حلقه
طرز تهیه شربت
شکر، آب و لیموترش را روی حرارت قرار میدهیم تا شکر کاملا حل شود، سپس شربت داغ را روی شیرینیهای خنک میریزیم.