پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

باقلوا پلیسه ای

مواد اولیه :



خمیر یوفکای باقلوا                       یک بسته

 گردو ریز خرد شده                         دو پیمانه

 پودر نارگیل                              یک پیمانه

 شکر                                             یک پیمانه

 روغن مایع                               یک پیمانه

 تخم‌مرغ                                        سه عدد

 شیر                                   یک و نیم پیمانه

 بیکینگ‌پودر             یک قاشق مرباخوری

مواد لازم برای تهیه شربت

 شکر                                                سه پیمانه

 آب                                     سه و نیم پیمانه

 آب لیموترش                                  نصف عدد

طرز تهیه

گردو را با پودر نارگیل مخلوط می‌کنیم. هر ورق یوفکا را باز کرده و از مخلوط گردو و نارگیل روی آن می‌پاشیم. سپس خمیر را به صورت پلیسه‌ای جمع می‌کنیم و در سینی فر که قبلا چرب کرده‌ایم می‌چینیم. وقتی تمام سینی از خمیرها پر شد، سینی را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا خمیرها طلایی و برشته شوند. سپس آنها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا سرد شوند. در کاسه‌ای شکر، روغن مایع، شیر، تخم‌مرغ و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی می‌زنیم. سس آماده شده را روی یوفکاها که سرد شده‌اند می‌ریزیم، باید سس را به تمام سطح خمیرها پخش کنیم. دوباره باقلوا را در فر قرار می‌دهیم و با همان درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا دوباره برشته شود، سپس آن را از فر خارج کرده و شهد را که قبلا تهیه کرده‌ایم و سرد شده است، روی باقلواهای داغ می‌ریزیم تا شهد به خورد باقلوا برود.

برای تهیه شربت، شکر و آب را روی حرارت قرار می‌دهیم و پس از پنج دقیقه که از جوش آمدن آن گذشت، آب لیموترش را به آن اضافه کرده و شهد را از روی حرارت بر می‌داریم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top