پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

بامیه

مواد اولیه :



آب                                                                   ۳۰۰ گرم

 روغن جامد                         یک قاشق سوپخوری

 آرد                                                     ۲۰۰ گرم

 شربت یا عسل                  یک قاشق چایخوری

 تخم‌مرغ                     سه عدد ( ۲۰۰ گرم )

طرز تهیه

ابتدا آب را داخل ظرفی ریخته و می‌گذاریم به جوش بیاید، سپس روغن و شربت را اضافه و روی شعله ملایم گذاشته آرد را می‌‌افزائیم و مرتب هم می‌زنیم تا خمیر تقریبا سفتی به دست آید؛ خمیر باید به صورت یک تکه باشد سپس صبر می‌کنیم تا خمیر نیم گرم شود. هنگامی که خمیر خنک شد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به آن افزوده و مواد را با همزن برقی خوب می‌زنیم تا خمیر کاملا یک دست شود.

(منظور از ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ، دو عدد تخم‌مرغ درشت و یک عدد متوسط است). خمیر آماده را در قیف ریخته و با ماسوره کنگره‌دار در روغن داغ شکوفه می‌زنیم، برای جدا کردن خمیر از سر ماسوره حتما نوک انگشت را در کمی روغن زده تا راحت‌تر جدا شود. پس از سرخ شدن به آرامی با کفگیر آن را جدا و بعد روغن آن را با صافی می‌گیریم و در شربت ولرم قرار می‌دهیم.

نکــــته :

 هنگام جوشیدن شربت، حتما دور قابلمه را با یک ابرک مرطوب مرتبا تمیز کنید تا شکرک نبندد.

به جای آبلیمو می‌توانید از جوهر لیمو استفاده کنید (برای این مقدار مواد  قاشق چایخوری کافی است).

برای تردتر و براق شدن می‌توانید از دو قاشق سوپخوری بادکا یا گلوکز یا  قاشق چایخوری زاج استفاده کنید.

 روغن بامیه را می‌توان برای زولبیا و نان پنجره‌ای به کار برد، ولی روغن زولبیا را نمی‌توان برای بامیه مصرف نمود، چون هنگام پختن بامیه روغن کف کرده و از تابه سرریز می‌شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top