پنج شنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۷

برشتوک فندق

مواد اولیه :



روغن ۳۵۰ گرم

 پودرقند ۵۰۰ گرم

 مغز فندق ۴۰۰ گرم

 آرد سفید ۵۰۰ گرم

 هل یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن می‌‌ریزیم تا رنگ آرد، خرمایی شود. مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم می‌زنیم. سپس از روی حرارت برداشته پس از این‌که سرد شد پودر قند و هل را اضافه می‌کنیم. ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن می‌کنیم تا کاملا سرد شود. پس از آن به صورت لوزی برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین می‌نماییم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top