مواد اولیه :
برنج ۱۶۰ گرم
تخممرغ دو عدد
روغن مایع دو قاشق سوپخوری
ژامبون مرغ دو ورق
هویج رنده شده دو عدد
پیازچه ریز خرد شده دو عدد
نخود فرنگی یک قوطی
سویا سس یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
برنج را آبکش کرده و میگذاریم تا سرد شود. تخممرغها را در ظرفی شکسته و هم میزنیم، روغن را درون تابه میریزیم و وقتی که داغ شد تخممرغها را در آن ریخته، پخش میکنیم تا همه سطح تابه را گرفته و کاملا بپزند. بعد از اینکه تخممرغها خوب پخته شدند، روی تخته کار قرار داده و به صورت نوارهای باریک برش میزنیم. ژامبون مرغ را نیز به صورت خلال خرد کرده، درون تابه تفت داده و هویج را به آن اضافه میکنیم. سپس پیازچه، نخود فرنگی و برنج را نیز به آنها افزوده و به مدت پنج دقیقه اجازه میدهیم تا بپزند. پس از آن تخممرغها و سویا سس را به بقیه مواد اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. پس از آماده شدن غذا را در ظرف مخصوص سرو میریزیم.