دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

برنـــج با سس گشنیز و لیمو

مواد اولیه :


  • برنج یک پیمانه
  • گشنیز خردشده نصف پیمانه
  • آب لیمو و آب از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • سیر یک حبه
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • بادام هندی برای تزئین به میزان لازم

برنـــج با سس گشنیز و لیمو

طرز تهیه:

برنج را با یک و نیم پیمانه آب و کمی نمک به صورت کته دم کرده و پس از پخت کنار گذاشته تا خنک شود. گشنیز را به همراه آب‌ لیمو، سیر و روغن زیتون در مخلوط‌‌کن ریخته و پوره کنید اگر سفت بود می‌توانید دو قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کرده تا پوره یک‌دستی به دست بیاید بعد پوره را با برنج مخلوط کرده و در ظرف کشیده و با بادام‌هندی تزئین کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top