دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

بریانی گوشت

مواد اولیه :

  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی بزرگ از هر کدام یک عدد
  • نعنا، گشنیز و جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری دو قاشق غذاخوری
  • فلفل نصف قاشق سوپخوری
  • برنج چهار پیمانه
  • زعفران دم کرده یک قاشق سوپخوری
  • پیاز بزرگ سه عدد

بریانی گوشت

 طرز تهیه:

 طی این مدت خیلی از شما خوانندگان عزیز از من خواستید که طرز تهیه «بریانی» را برایتان شرح بدهم، من هم به مناسبت نوروز طرز تهیه بریانی را برایتان شرح می‌دهم.

ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید بعد گوشت و گوجه‌فرنگی له شده را به آن بیفزایید و مقداری از ادویه‌ را نیز به مخلوط اضافه کنید. برنج را داخل آب در حال جوش ریخته فلفل دلمه‌ای خلال شده، فلفل ادویه‌ کاری و سبزی‌ها را داخل آن بریزید و آبکش کنید. در قابلمه‌ مقداری روغن ریخته و مواد گوشت و برنج را لا به لا داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید دم بکشد. این بریانی خوشمزه آماده است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top