دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

بریوش روستیکا

مواد لازم:
آرد سفید =۵۰۰ گرم
کره= ۱۰۰ گرم
مایه خمیر =۱ قاشق مرباخوری
شیر =یک چهارم پیمانه
تخم مرغ= ۳ عدد
شکر= ۱ قاشق مرباخوری
نمک= مقداری
مواد لازم برای میان خمیر :
پنیر گودا= ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان= ۵۰ گرم
کالباس =۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
آرد را با پنیر پارمزان مخلوط میکنیم و سپس تخم مرغها .کره گرم شده نمک شکر مایه خمیر و شیر گرم شده را به مخلوط اضافه میکنیم و ورز میدهیم در آخر کالباس خرد شده و پنیر گودا را میافزائیم و مخلوط میکنیم .
یک قالب سوراخ دار را چرب میکنیم و مواد را داخل آن میریزیم و دقیقه زمان میدهیم تا خمیر بماند بعد قالب را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد میگذاریم تا خمیر بپزد و رنگ آن طلایی شود .

نکته : استراحت خمیر باید در حدی باشد که حجم آن داخل قالب دو برابر شود حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان لازم است تا نان پخته شود .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top