جمعه , ۸ مرداد ۱۴۰۰

بستنی زعفرانی

مواد لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۴ لیوان
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
زعفران: یک سوم قاشق چایخوری
شکر: یک و نیم لیوان
گلاب: ۱ لیوان
ثعلب: یک دوم قاشق مرباخوری

طرز تهیه
ثعلب و وانیل و شکر را مخلوط کرده و تخم مرغها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سفت شود و به آن شیر و گلاب اضافه کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش آید، بعد بگذارید خنک شود، زعفران را در یک قاشق آب حل کرده و اضافه کنید و در فریزر قرار دهید، مرتب مایه بستنی را هم بزنید تا کش بیاید و بستنی سفت شود، بستنی قابل مصرف است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top