یکشنبه , ۲۶ آذر ۱۳۹۶

بــرشتوک

مواد اولیه :


  • پودر قند دو پیمانه (۳۰۰ گرم)
  • آردگندم دو و نیم پیمانه (۳۵۰ گرم)
  • آرد نخودچی دو پیمانه (۲۲۰ گرم)
  • روغن جامد یک پیمانه (۲۱۵ گرم)
  • پودر هل یک قاشق سوپخوری
  • پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری

مواد مورد نیاز برای تزئین برشتوک 

شکلات قهوه‌ای                     ۱۵۰ گرم

شکلات سفید                      ۱۵۰ گرم

پسته                                    یک پیمانه

طرز تهیه

ابتدا پودرقند و آردگندم را الک کرده، درون تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود زمانی که عطر آن درآمد از روی حرارت بردارید.

آرد نخودچی را هم الک کنید. جداگانه تفت دهید و به آردگندم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد نیمه‌گرم شوند.

 قند، پودرهل و پودرکاکائو را به مواد بیفزایید. حلوا را به ضخامت دو سانتی‌متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید. شکلات تیره و سفید را در دو ظرف جداگانه ریخته و روی بخار آب قرار دهید. روی خمیر باز شده شکلات تیره آب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و بگذارید کمی ببندد و در این هنگام شکلات سفید را ریخته و صاف کنید و روی آن دوباره شکلات تیره آب شده بریزید و صاف کنید، پس از بسته‌شدن شکلات، حلوا را به شکل لوزی برش دهید و روی حلوا مطابق شکل با پسته تزئین کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top