- پودر قند دو پیمانه (۳۰۰ گرم)
- آردگندم دو و نیم پیمانه (۳۵۰ گرم)
- آرد نخودچی دو پیمانه (۲۲۰ گرم)
- روغن جامد یک پیمانه (۲۱۵ گرم)
- پودر هل یک قاشق سوپخوری
- پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
مواد مورد نیاز برای تزئین برشتوک
شکلات قهوهای ۱۵۰ گرم
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
پسته یک پیمانه
طرز تهیه
ابتدا پودرقند و آردگندم را الک کرده، درون تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود زمانی که عطر آن درآمد از روی حرارت بردارید.
آرد نخودچی را هم الک کنید. جداگانه تفت دهید و به آردگندم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد نیمهگرم شوند.
قند، پودرهل و پودرکاکائو را به مواد بیفزایید. حلوا را به ضخامت دو سانتیمتر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید. شکلات تیره و سفید را در دو ظرف جداگانه ریخته و روی بخار آب قرار دهید. روی خمیر باز شده شکلات تیره آب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و بگذارید کمی ببندد و در این هنگام شکلات سفید را ریخته و صاف کنید و روی آن دوباره شکلات تیره آب شده بریزید و صاف کنید، پس از بستهشدن شکلات، حلوا را به شکل لوزی برش دهید و روی حلوا مطابق شکل با پسته تزئین کنید.