دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

بلغور هویج پلو

مواد اولیه :


  • بلغورگندم (یارما) یک پیمانه
  • هویج کوچک دو عدد
  • سیب‌زمینی کوچک دو عدد
  • رب‌گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
  • آب دو و نیم پیمانه
  • پیاز یک عدد
  • روغن به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را درشت خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم، بعد از این که طلایی شد زردچوبه، گوشت چرخ کرده و رب‌گوجه‌فرنگی را اضافه، سپس هویج و سیب‌زمینی نگینی خرد شده را به موادمان می‌افزاییم و حرارت را کم کرده، در ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا مواد کمی بپزند. بلغور را به همراه دو و نیم پیمانه آب و نمک به مواد اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم. پس از بخار شدن تمام آب، مواد را دم می‌گذاریم.

نکته:

این غذا برای بیماران دیابتی بسیار مفید است و بدون گوشت نیز قابل مصرف است.

بهتر است این غذا را با ترشی میل کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top