
بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است و بسته به سلیقه و وقت خود می توانید آن را برای میهمانی های شبانه و خودمانی تهیه کنید .
مواد لازم:
ماست=یک دوم پیمانه
تخم مرغ =۱ عدد
نمک= یک قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری
آرد=به میزان لازم
کره یا مارگارین نرم=۱۲۵ گرم
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرم
پیاز=۲ عدد
برنج پخته (کته شده)=یک دوم پیمانه
جعفری ساطوری=مقداری
نمک، فلفل سیاه و قرمز=به میزان لازم
روغن=یک پیمانه
طرز تهیه:
ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر ۱۰ عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.
پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانهها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، ۵ چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.
این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیوارههای قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و ۵ چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.
اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده اید ۳۰ دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید از زرده تخم مرغ برای تزیین استفاده کنید.