مواد اولیه :
- تخممرغ یک عدد
- شیر و آب از هر کدام نصف پیمانه
- نمک یک قاشق چایخوری
- آرد به میزان لازم
بورک برنج
مواد میانی بورک:
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
برنج دو پیمانه
آب چهار پیمانه
پیاز دو عدد
نمک یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است. میتوانید آن را برای مهمانیهای شبانه و خودمانی تهیه کنید. من مطمئنم که مهمانان شما از این غذا استقبال میکنند. همچنین این روزها که غذاهای آماده و فستفودی طرفدار پیدا کرده بورک میتواند جایگزینی مناسب باشد.
برنج را با آب، نمک و کمی روغن به صورت کته میپزیم. پیازها را خرد کرده و در روغن کمی تفت میدهیم تا طلایی شود. گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت داده تا کاملا بپزد. برنج پختهشده را به این مایه افزوده و هم میزنیم. کمی نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش میکنیم. در ظرف دیگری تخممرغ، شیر و آب را با هم مخلوط کرده، نمک و کمی آرد را افزوده و هم میزنیم. مجددا آرد میریزیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. از خمیر چانههایی درست کرده و با وردنه به صورت گرد باز میکنیم یک ردیف از مایه برنج روی آن ریخته و طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و لبهها را با یک نعلبکی یا پیشدستی برش میزنیم. در روغن هر دو طرف بورک را سرخ مینماییم. راستی تو خوردن بورک زیادهروی نکنید.