دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

بورک برنج

مواد اولیه :


  • تخم‌مرغ یک عدد
  • شیر و آب از هر کدام نصف پیمانه
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • آرد به میزان لازم

بورک برنج

مواد میانی بورک:

 گوشت چرخ‌کرده                                                                              ۵۰۰ گرم

 برنج                                                                                         دو پیمانه

 آب                                                                                          چهار پیمانه

 پیاز                                                                                             دو عدد

 نمک                                                                                یک قاشق مرباخوری

 فلفل سیاه                                                                       یک قاشق مرباخوری

 روغن                                                                                                  به میزان لازم

طرز تهیه:

بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است.  می‌توانید آن را برای مهمانی‌های شبانه و خودمانی تهیه کنید. من مطمئنم که مهمانان شما از این غذا استقبال می‌کنند. همچنین این روزها که غذاهای آماده و فست‌فودی طرفدار پیدا کرده بورک می‌تواند جایگزینی مناسب باشد.

برنج را با آب، نمک و کمی روغن به صورت کته می‌پزیم. پیازها را خرد کرده و در روغن کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت داده تا کاملا بپزد. برنج پخته‌شده را به این مایه افزوده و هم می‌زنیم. کمی نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش می‌کنیم. در ظرف دیگری تخم‌مرغ، شیر و آب را با هم مخلوط کرده، نمک و کمی آرد را افزوده و هم می‌زنیم. مجددا آرد می‌ریزیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. از خمیر چانه‌هایی درست کرده و با وردنه به صورت گرد باز می‌کنیم یک ردیف از مایه برنج روی آن ریخته و طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و لبه‌ها را با یک نعلبکی یا پیش‌دستی برش می‌زنیم. در روغن هر دو طرف بورک را سرخ می‌نماییم. راستی تو خوردن بورک زیاده‌روی نکنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top