سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

بوقلمون برگر یونانی

 

طرز تهیه بوقلمون برگر یونانی,درست کردن برگر با بوقلمون
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد لازم : برای ۴ نفر

 ماست کم چرب  نصف فنجان
 پیاز قرمز (خرد شده)  ۱/۴ فنجان
 خیار (خرد شده)  ۱/۴ فنجان
گوشت بوقلمون (چرخ کرده)  ۴۵۰ گرم
ماست (کم چربی)  نصف فنجان
برگ پونه کوهی (خشک شده) ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
نان همبرگر ۴ عدد

طرز تهیه :
۱٫ کباب پز را گرم کنید. در یک کاسه ی کوچک مواد سس (ماست، پیاز و خیار) را مخلوط کنید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
۲٫ در یک کاسه ی متوسط باقی مواد به جز نان را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به شکل ۴ قرص به ضخامت ۱ سانتی متر و قطر ۱۰ سانتی متر در بیاورید.
۳٫ قرص ها را روی کباب پز با شعله ی متوسط قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تا موقعی که دمای داخل قرص ها به ۱۶۵ درجه ی فارنهایت (۷۳ درجه سانتی گراد) برسد بپزید. برگر ها را با سس داخل نان سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top