پنج شنبه , ۱۰ مهر ۱۳۹۹

بول کوگی

این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.

مواد لازم:
برای ۴ نفر
۲ هویج کوچک
۱ عدد ترب سفید کوچک
۱ عدد کدو سبز کوچک
۱ دسته اسفناج
۱ دسته کلم بروکلی
۱ فنجان قارچ خشک شده
۴۰۰ گرم فیله گوساله
۴ تخم مرغ (فقط زرده)
پاستای تند کره ای
۳ حبه سیر رنده شده
۴ قاشق غذا خوری روغن
سس سویا
نمک و فلفل
۴ فنجان برنج سفید پخته شده
۴ کاسه سنگی کوچک
دستورالعمل

برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.

فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا ، فلفل ، روغن ، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.

قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن ، سس سویا ، سیر و فلفل ترکیب کنید.

هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.
این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top