مواد اولیه :
آرد ۲۱۰ گرم
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
جوز هندی نصف قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
تخممرغ یک عدد
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو سه قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
دو قاشق سوپخوری از آرد را نگه میداریم و بقیه را با بیکینگپودر، جوز هندی، دارچین و نمک مخلوط میکنیم.
کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرم مانند شود سپس تخممرغ و وانیل را افزوده و هم زده بعد مخلوط آرد را اضافه میکنیم.
مواد را به دو قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت پودر کاکائو میزنیم و به قسمت سفید بقیه آرد را اضافه میکنیم.
خمیر را در کیسه پلاستیکی میگذاریم و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت میدهیم. بعد از این مدت هر کدام از خمیرها را جداگانه بین دو ورق روغنی به ضخامت دو میلیمتر به صورت مستطیل باز میکنیم. سپس با کاتر خمیر را به صورت نوارهای نیم سانتی برش میدهیم. نوارهای سفید را به صورت یک در میان مابین نوارهای قهوهای گذاشته تا به صورت حصیری در بیاید و بعد با یک کاتر دایره به قطر پنج سانتیمتری قالب میزنیم و در سینی فر میگذاریم.
سینی را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کردهایم در طبقه وسط به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه قرار میدهیم.