مواد اولیه :
- آرد الکشده یک و نیم پیمانه یا ۱۵۵ گرم
- شکر نصف پیمانه یا ۷۵ گرم
- نمک ۱/۸قاشق چایخوری
- زرده تخممرغ سه عدد یا ۶۰ گرم
- پودرقند به میزان لازم
- کره یک پیمانه یا ۱۶۰ گرم
بیسکویت کرهای
طرزتهیه:
به خاطر طولانیتر شدن روزها عصرانه طرفداران فراوانی پیدا خواهد کرد این بیسکویت با انواع شربت و نوشیدنیهای سرد میتواند عصرانه مناسبی برای پذیرایی از مهمانها باشد.
آرد، شکر و نمک را روی سطح صافی مخلوط کرده، به صورت کپه در میآوریم در وسط آن یک حفره ایجاد کرده، زردههای تخممرغ را داخل آن میریزیم و کره را دور آن پخش کرده و ورز میدهیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. سپس در یک کیسه نایلونی گذاشته و به مدت چهار ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم.
روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را به قطر سه میلیمتر روی آن باز کرده و به دلخواه قالب میزنیم و با فاصله مناسب در سینی شیرینیپزی چیده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا پخته شوند.